Blog

232 Narlıdere Premium Şimdi Satışta

45 yıllık deneyime sahip olan Musa Çiçek İnşaat, İzmir’in 2018 yılında en çok değerlenecek ve yatırım alacak olan semti Narlıdere’de lüks konutlara imza atıyor. İzmir kent merkezine yakınlık ve ulaşım kolaylığına sahip Narlıdere, İzmir-Çeşme otoban girişine yakınlığı sayesinde hem şehir merkezine hem de turistik bölgelere yakın mesafededir.
İnşaat sektörünün güven ve kalite simgesi Musa Çiçek İnşaat’ın mutluluğa açılan yeni projesi 232 Narlıdere Premium şimdi satışta!

Gaziemir’in Gayrimenkul Sektöründeki Konumu

İzmir’in önemli metropol ilçelerinden biri olan Gaziemir gayrimenkul sektörü için adeta biçilmiş bir kaftan. Konumu ve gelişime açık yapısıyla Gaziemir, satılık ve kiralık olmak üzere konut, iş yeri, depo, fabrika, arsa vb. gayrimenkuller ile günden güne talep arttırmaktadır.

Peki Gaziemir neden bu kadar değerli dediğinizi duyar gibiyiz…

Gaziemir son yıllarda sanayinin ve ticaretin geliştiği bir bölge olarak karşımıza çıkıyor. Merkezde, Akçay Caddesi üzerinde tekstil ve mobilya üretim imalathaneleri ve satış mağazaları yer alır. Konut veya iş yeri satın aldığınızda ya da kiraladığınızda gayrimenkulünüzün dekorasyonu için size avantaj sağlıyor.

Sarnıç beldesi etrafında sanayi kuruluşlarının toplandığı Gaziemir, sanayi ve ticaret gücü yanında, sahip olduğu üstün konut potansiyeliyle de önem kazanmıştır. Bu özelliği sayesinde Gaziemir hem girişimcilere ve yatırımcılara hem de konut sahibi olmak isteyen aileler için önemli bir potansiyele sahip.

Ayrıca, Adnan Menderes Havalimanı, İzmir Fuar Kompleksi, Ege Serbest Bölgesi ve Optimum Avm Gaziemir’in önemli konum ve ulaşım konforları arasında yer arıyor.

Merkezi konumu ve ferah daireleri ile 232 Flora’yı ziyaret ettiniz mi?

2017’de teslim!

Musa Çiçek İnşaat’tan Lüks Villa projesinde yaşam başlıyor

Musa Çiçek İnşaat, Güzelbahçe’nin parlayan yıldızı Yelki’yi, yatırım zincirine ekleyerek yepyeni villa projesi “232 Yelki” ile şehrin dışında lüks ve ayrıcalıklı hayatın hazırlıklarına başladı. Seferihisar ile İzmir arası yolların ve yapıların gelişmesiyle birlikte, bu fırsatı iyi değerlendiren Musa Çiçek İnşaat, Yelki’ye yatırım yaparken, değer kazanacak bir proje için çalışmalara başladı.

Yurt Dışından Yatırımcı İlgisi

Dairelerde ahşap dekoratif giriş kapısı bulunmaktadır. Modüler aksesuarlı mutfak sistemi ve ankastre ürünler ile mutfağınız kullanıma hazır durumdadır. Buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinası, elektrikli ocak, aspiratör, mikrodalga fırın, elektrikli süpürge, ütü, klima…vb.

2016 Yatırım Fırsatı: Torbalı

Neden Torbalı’da Yatırım Yapmalıyım?

  1. İzmir’in gün geçtikçe değerlenen bölgesi Torbalı, yaklaşık 200.000 kişiye ev sahipliği yapmaktadır ve Türkiye’de vergi rekortmeni olan 100 firmadan 13’ünü kendi sınırları içinde barındırmaktadır. Bu firmalar içinden Philip Morris SA, JTI Tütün Ürünleri, Doritos Gıda, Alfemo Mobilya, Super Fresh Gıda, Dr.Oetker Gıda, Tukaş markaları ve fabrikaları Torbalı’da hizmet veren en bilinen ve önde gelen firmalardır.
  2. Çok yakın zamanda hayata geçecek olan İzmir-Torbalı Metro hattı ile Torbalı, İzmir’in birçok ilçe ile bağlantısı sayesinde şehir merkez ile iç içe bir yaşama başlayacaktır.
  3. Yeni yatırımların yapılacağı bölgelerden biri olan Torbalı, ihtiyaca yönelik pek çok yeniliğe ev sahipliği yapacaktır. (hastahane, okul, üniversite, ulaşım) Örneğin, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZSU Genel Müdürlüğü, Torbalı merkezinin 1970’lerden kalma içme suyu şebekesini baştan sona yeniliyor.
  4. Torbalı Organize Sanayi Müdürlüğü ve İzmir Pancar Organize Sanayi Bölgesi’nin Torbalı’da bulunması iş gücü hacmini göstermektedir. Ege Bölgesi Sanayi Odası ve Torbalı Ticaret Odasınca kurulan Torbalı OSB’de imar planları tamamlandı, alt yapı inşaatlarına başlanıyor. 43 fabrika için temeller atılmaya başlanıyor.
  5. Torbalı Mahallesinde yeni açılan işletmeler ve hizmet noktalarıyla beraber, gayrimenkul değerlerinde de artışlar gözlenmeye başladı. Torbalı Mahallesinde yer alan eski ve tek katlı binalar yerine birçok apartman ve siteler yapılmaya başlandı.
  6. Torbalı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na birçok ilçeden daha yakındır. Örneğin Musa Çiçek İnşaat’ın Park 232 Torbalı projesi, Adnan Menderes Havalimanı’na 15, Gaziemir’e 18 ve Menderes’e 11 km uzaklıktadır.

Park 232 Ayrancılar Proje Özellikleri

Yeni projemiz Park 232 Ayrancılar ile Torbalı mevkiinde çalışmalarımız devam ediyor. Proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşmaktadır. Park 232 Ayrancılar projemizin özellikleri ise şu şekilde;

Genel Özellikleri

  • Ayrancılar mevkii
  • 2 blok 31 Butik Daire
  • 2+1 ve 3+1 Konut Tipleri
  • 2 İş Yeri

232 Flora ile Tanışma Zamanı

İnşaat sektörünün güven ve kalite simgesi Musa Çiçek İnşaat’ın çiçeği burnunda projesi 232 Flora İzmir Gaziemir’de mutluluğun kapısını açıyor. 232 Flora konut projesi, Musa Çiçek İnşaat’ın bilgi ve birikimlerinin, standart üstü kalite anlayışıyla tasarlanmıştır. Müşteri ile ilişkilerini saygı ve dürüstlük çerçevesi içerisinde yaşayan Musa Çiçek İnşaat, 232 Flora’yı siz ve sevdiklerinizin yaşam kalitesini arttırmak ve mutlu bir gelecek habercisi olması için gerçekleştirmiş. 232 Flora modern dizayn ve mimarisi ile İzmirlilerin gözlerini üzerine çekmeyi şimdiden başardı.

232 Flora size ve ailenize adeta mutluluğun kapılarını açıyor. 7/24 güvenlik kameraları, renkli interkom sistemi ile sizi ve sevdiklerinizin güvenliğini en üst seviyede tutuyor. Kapalı otopark, merkezi uydu sistemi ve her bloktan otoparka asansörle inme özelliği ile hayatınızın her anında konforu hissettiriyor. Dev konut proje 232 Flora’nın daha saymakla bitmeyen konforlu ve faydalı mimari özelliklerini yaşayarak görmeniz gerek. Siz de mutlu bir geleceğe ilk adım atmak için ve lansman dönemi fiyat avantajlarından faydalanmak için web sitemizdeki formu doldurmayı unutmayın.

Türkiye’de 2015 Konut Satışları

Yeni projemiz Park 232 Ayrancılar ile Torbalı mevkiinde çalışmalarımız devam ediyor. Proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşmaktadır. Park 232 Ayrancılar projemizin özellikleri ise şu şekilde;

Genel Özellikleri

  • Ayrancılar mevkii
  • 7.000 m2 inşaat alanı üzerinde
  • 2 blok 31 butik daire
  • 2+1 ve 3+1 konut tipleri
  • 2 iş yeri