Gaziemir’in Gayrimenkul Sektöründeki Konumu

İzmir’in önemli metropol ilçelerinden biri olan Gaziemir gayrimenkul sektörü için adeta biçilmiş bir kaftan. Konumu ve gelişime açık yapısıyla Gaziemir, satılık ve kiralık olmak üzere konut, iş yeri, depo, fabrika, arsa vb. gayrimenkuller ile günden güne talep arttırmaktadır.

Peki Gaziemir neden bu kadar değerli dediğinizi duyar gibiyiz…

Gaziemir son yıllarda sanayinin ve ticaretin geliştiği bir bölge olarak karşımıza çıkıyor. Merkezde, Akçay Caddesi üzerinde tekstil ve mobilya üretim imalathaneleri ve satış mağazaları yer alır. Konut veya iş yeri satın aldığınızda ya da kiraladığınızda gayrimenkulünüzün dekorasyonu için size avantaj sağlıyor.

Sarnıç beldesi etrafında sanayi kuruluşlarının toplandığı Gaziemir, sanayi ve ticaret gücü yanında, sahip olduğu üstün konut potansiyeliyle de önem kazanmıştır. Bu özelliği sayesinde Gaziemir hem girişimcilere ve yatırımcılara hem de konut sahibi olmak isteyen aileler için önemli bir potansiyele sahip.

Ayrıca, Adnan Menderes Havalimanı, İzmir Fuar Kompleksi, Ege Serbest Bölgesi ve Optimum Avm Gaziemir’in önemli konum ve ulaşım konforları arasında yer arıyor.

Merkezi konumu ve ferah daireleri ile 232 Flora’yı ziyaret ettiniz mi?

2017’de teslim!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir